(Tämä websivu on englanninkielisten profetioiden kirjojen suomenkielinen käännös)

Lukijalle.

Olen näitä profetioita kääntäessäni törmännyt moniin kielellisiin ongelmiin, jotka ovat johtuneet eri syistä. Näitä ovat esim. tekijän kirjoitustyyli, tämän kirjoittaessa "kuin puhuisi hyvälle ystävälle"; alkuperäisten profetioiden muoto, joka ei aina ole kieliopillisesti oikein; monet (mahd. tarkoituksellisesti) merkitykseltään epäselvät lauseet ja ilmaukset, jne. En myöskään ole ammatillinen kielenkääntäjä, ja niin englanninkieli, kuin suomenkielen oikeinkirjoituskin tuottavat usein vaikeuksia. Käännöstyössä olen ensisijaisesti pyrkinyt siihen, että viesti muistuttaisi mahdollisimman paljon alkuperäistä tekstiä, kuitenkin niin, että se suomalaisen korvassa kuulostaisi järkevältä. Koska näiden profetioiden kohdalla olennaista on viesti, ei niinkään kaunokirjalliset arvot, olen tehnyt joitakin kompromisseja. Olen käyttänyt isoja kirjaimia tekstin lomassa, kuten alkuperäisessä tekstissä tehdään, vaikka tämä ei olekaan suomenkielelle tyypillistä. Myös pilkut ja sen sellaiset asiat eivät varmastikaan noudata ohjekirjan suosituksia. Toivonkin lukijalta ymmärrystä, ja niitä lukijoita joilla on hyvä englanninkielentaito, kehottaisin tutustumaan alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin. Nämä websivut ovat jatkuvan työn alla, joten jos löydätte selviä virheitä, ja koette olevanne Herran johdatuksessa, ottakaa yhteys Raymond Aguileraan (ray@prophecy.org), niin koetamme korjata asian. Otamme kaiken avun ja rakentavan kritiikin kiitollisina vastaan.

Kääntäjä, Eva Aguilera

Profetioita, Näkyjä, Tapahtumia, ja Unia

Jehova Jumalalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä,

annettu Raymond Aguileralle.

Jehovan Sana Tänä päivänä:

"Poikani Jeesus Kristus on tulossa. VALMISTAUTUKAA!"

Espanjankielinen käännös * Brasilian-portugalillinen käännös

*Filippiiniläinen käännös * Englanninkielinen käännös *

Ranskankielinen käännös * Italiankielinen käännös

Kuunnelkaa Ääninauhoitetta (tiivistetty) alkuperäisiltä (englanninkielisiltä) Profetioiden nauhoilta.

Rukouspyynnöt

Laaja Sanahaku Profetioista, Näyistä, Tapahtumista ja Unista.

Osa 1 Kuinka kaikki alkoi.

Raymond Aguileran todistus (tarinan alku) kohtaamisesta Pyhän Hengen kanssa, joka johti yliluonnollisiin tapahtumiin, ja lopulta varsinaisiin näkyihin, profetioihin ja uniin Jehova Jumalalta.

Valokuvia Mt.Diablolta, sekä Todistajanlausunto

Joulukuun 2, 1990.

Oltuaan kuusi vuotta kadoksissa Mt. Diablon valokuvat löytyivät 16 Toukokuuta 1996.

Osa 2 Profetiat, Näyt, Tapahtumat ja Unet.

Kommentteja Raymond Aguileralta.

Nämä Profetiat ovat lopun ajan profetioita. Suurin osa profetioista on Isä Jehovalta. Monet ihmiset ovat kertoneet tämän kirjan aineiston antavan heille iloa ja rauhaa, heidän tietäessään Herran olevan tulossa. Jotkut ihmiset ovat tunteneet Herran läsnäolon yliluonnollisella tavalla heidän lukiessaan tiettyjä profetioita. Kerran olin niin onnekas, että sain olla todistamassa tapausta, jossa eräs Meksikolainen nainen kertoi minulle, kuinka hän nautti ja iloitsi Espanjankielisen Profetioiden kirjan lukemisesta. Keskustelumme kuluessa hän havaitsi, että kirja jota hän oli lukenut, oli kirjoitettu englanniksi. Tämä järkytti häntä, sillä hän osasi lukea ainoastaan espanjaa. Olisittepa nähneet hänen hämmentyneen ilmeensä, joka kuvasti järkytystä ja yllättyneisyyttä sen ihmeen johdosta, joka hänelle oli tapahtunut. Tämä on vain yksi monista saman tyyppisistä todistuksista, joita ihmiset ovat kertoneet kokeneensa profetioiden kirjaa lukiessaan. Tämä kirja ei varmastikaan hyväile korvianne mitä Jumalan vihan tulee, mutta se osoittaa HÄNEN RAKKAUTENSA ihmiskuntaa kohtaan, ja ilmoittaa sen useaan otteeseen. Samaan aikaan monia ihmisiä kuitenkin pelottaa, johtuen siitä suoruudesta, jolla Jumalan viha ilmoitetaan. Alkuosan profetioissa on useita sanoja, joita toistetaan moneen kertaan. Luulen, että Herra harjaannutti minua vastaanottamaan Sanaansa, ja joissakin tapauksissa luulen Hänen tahtoneen ihmisten kuulevan Sanansa yhä uudelleen. Joten rukoilin asiasta, ja minun käskettiin jättämään kaikki siihen muotoon, kuin sen olin vastaanottanut. Haluaisin myöskin lisätä, että olen katolilainen, joka nykyään käy protestanttisessa kirkossa. Jumala siunatkoon teitä kaikkia.

Ehtoollinen:

Profetioiden Kirjassa Herra käskee useaan otteeseen pitämään EHTOOLLISTA PÄIVITTÄIN. Joten olen merkinnyt tänne hyvin yksinkertaisen alustuksen ja joitakin Raamatunkirjoituksia Päivittäistä Ehtoollista varten. Tämä on yleisluontoinen luonnos, sillä ihmiset pitävät Ehtoollista eri tavoin. Tämä on yksinkertainen tapa tutustuttaa sellaiset ihmiset päivittäisen ehtoollisen pitämiseen, jotka eivät tiedä asiasta mitään.

Tämä Profetioiden Kirja on ILMAINEN ja sitä jaetaan maksutta Elektronisen Profetioiden Kirjan muodossa Dosissa tai Windowsissa, ja sitä saa vapaasti kopioida ja jakaa. Ainoa vaatimus on, että tekstiä ei muuteta, ja että kehotatte ihmisiä RUKOILEMAAN Herralta viisautta ja johdatusta, ennen kuin he lukevat mitään osaa tästä kirjasta. Veljet ja siskot ja minä itse, työskentelemme ilmaiseksi tämän palvelustyön hyväksi, mutta mikäli Herra johdattaa teitä auttamaan rukouksien, välineiden, työn, tai raha-avustusten kautta, postiosoitteemme on: Raymond Aguilera, P.O. Box 20517, El Sobrante, CA., USA. 94820-0517. Sähköpostiosoitteeni on: ray@prophecy.org. Faksi: 1-510-222-4969. Nämä Websivut ovat työn alla ja uusia Profetioita lisätään Herran johdatuksen mukaan.

Sähköpostilista

Meillä on sähköpostilista (englanniksi). Jos haluatte, että teidät lisätään listalle, lähettäkää sähköpostia osoitteeseen: <ray@prophecy.org> . Vaihdamme rukouspyyntöjä, näkyjä, profetioita, todistuksia, tai mitä tahansa, mikä koskee Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Jumalan siunausta teille kaikille.

Raymond Aguileran Jr:n lyhyt Sukupuu. (kuvien lataus hidasta.) 

Profetioiden, Näkyjen, Tapahtumien ja Unien Websivuja voi katsella näiltä eri websivuilta. Jos teillä on ongelmia jonkin aineiston latauksessa, yrittäkää muita Profetioiden, Näkyjen, Tapahtumien ja Unien websivuja.

Linkkejä

Muita Linkkejä


Copyright © 1989-2001, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) All Rights Reserved