Nykypäivän kutsumus

 

Gerald O. Lukehart*

 

Entäpä jos mies, katolilainen mies, mies joka ei erityisemmin ole perehtynyt tai kaivannut yliluonnollista, alkaisi vastaanottamaan profetioita ja varoituksia Jumalalta? Näihin varoituksiin sisältyy suuri maanjäristys Kaliforniassa, ydinvoima räjähdys Pariisissa ja maailman päättyyminen yhteentörmäykseen tähden kanssa.

Tällä miehellä on profeetan kutsumus, jotain mitä hän ei itse koskaan halunnut. Aina tähän päivään asti se on ollut jotain, mitä hän ei koskaan täysin toivonut. Ainoa mitä hän toivoi oli voida ohjata omaa elämäänsä, seurata omaa polkuansa, haluamatta koskaan tulla haukutuksi narriksi, harhaoppiseksi, huijariksi tai vieläkin pahemmaksi. Tämä mies on vastaanottanut yli kuusisataa viestiä jotka ovat myrskynneet läpi abortti- ja new age-kysymyksestä, aina laumaansa eksyttäviin pastoreihin saakka. Nämä viestit paljastavat tulevia asioita, asioita nykyhetkestä sekä asioita jotka eivät ole niinkuin pitäisi... Aina uskosta ja rakkaudesta, tuomioon ja uuteen alkuun,- tässä lepää oivalluksia laajalta alalta täysin uudesta näkökulmasta. Jumalan näkökulmasta...

Oikeastaan, ei mikään uusi näkökulma, sillä nämä viestit juontavat juurensa entisaikoihin, Joelin, Jeremian ja Danielin aikoihin, antaen meille käsityksen Herran toimintatavoista. Varoittaen ja pitäen mahdollisena että loppu pian on tulossa pidämme kiireellisenä ja asianmukaisena että nämä viestit pääsevät kaikkien käsille.

Me, Rayn laajempi hengellinen perhe, tahdomme jakaa kanssasi ponnistelut omassa uskossamme ja tosiasiat jotka olemme vastaanottaneet Rayn kautta sekä ihmeet jotka ovat näitä seuranneet.

Me pidämme profetioita:

Yksinkertaisina ja suorina, kirjoitettuina ensi käden tietona.

Syöksyvän oikeaoppisen tradition silmille.

Olevan piikkinä lihassa jokaiselle joka jo on lyönyt lukkoon

mielessään ja sydämessään ajatuksensa siitä millä tavalla loppu

tulee ja kuka Jumala on...

Tässä on potentiaalia yhteen vuoden kaikkein kiistanalaisimmista kirjoista. Huhtikuusta 1992 lähtien profetiat ja hengellinen sodankäynti ovat lisääntyneet Herra Aguileran ympärillä. Profetiat leviävät Yhdysvaltojen poikki ja halki koko maailman. Ihmiset ovat tunteneet Jumalan läsnäolon, jotkut itkevät, toiset tärisevät, joku rukoilee, joku löytää Jumalan... Me toivomme että sinäkin löytäisit.

*Herra Gerald O. Lukehart on ruohonjuuritason uudestisyntynyt Karismaattinen Kristitty perintönään eteläisen Baptistiperheen tausta.

 


e-mail: Ray@prophecy.org
Jos tahdot auttaa tämän palveluksen rahoittamisessa paina lahjanäppäintä

tai kirjoita osoitteeseen: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.,

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan Profetioiden kirjan, näpäytä kirjaa

Copyright 1989-2001, Raymond Aguilera.


Palaa Profetioiden Kirjan Etusivulle.

Palaa Sisällysluetteloon. (1-1000)

Seuraava Profetia